disclaimer

PDF-download-icondownload gratis Adobe Reader

Disclaimer voor www.planthetsimpel.nl

Miint ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60901233 met handelsnaam Planthetsimpel, hierna te noemen Miint, verleent u hierbij toegang tot www.planthetsimpel.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Miint behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Miint spant zich in om de inhoud van www.planthetsimpel.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.planthetsimpel.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Miint.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.planthetsimpel.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Miint. Voor op www.planthetsimpel.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Miint nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Beschilderingen zijn niet representatief voor de bloeiende bloem. Door het drukproces kunnen kleuren van de productfoto’s afwijken van de werkelijke bloemen.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Miint en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Miint, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

De waardering van www.planthetsimpel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 271 reviews.