Black Friday en Cyber Monday zijn Green Weekend

Black Friday en Cyber Monday zijn Green Weekend

Black Friday

Black Friday is uit Amerika komen overwaaien naar Nederland. In Amerika zijn de meeste werknemers die dag vrij en gaan ze massaal inkopen doen voor de kerst wat als het begin van het seizoen gezien wordt. Veel internet winkels hebben deze gewoonte omarmd en geven vele kortingen en aanbiedingen.

Cyber Moday

Cyber Monday is door de e-commerce ingevoerd en is een marketing term als antwoord op Black Friday. Om een onderscheid te maken met fysieke winkels hebben grote internet reuzen deze term bedacht. Door het invoeren van Cyber Monday kunnen webwinkels langer aanbiedingen en kortingen geven wat voor extra omzet moet zorgen.

Green weekend

Om ook aan deze dagen mee te doen hebben we Green Weekend bedacht. In de periode van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november 2017 geven wij 20 procent korting op het hele assortiment. Dit is exclusief de verzendkosten, verzendkosten zijn gratis boven 30 euro. Om gebruik te maken van deze aanbieding vul je bovenin in de kassa de actiecode green-20 in bij de vraag heb je een kortingsbon. De korting wordt dan automatisch verrekend. Let wel op dat je dan misschien niet meer in aanmerking komt voor gratis verzending omdat je onder de 30 euro bent gekomen.

heb je een kortingsbon

De waardering van www.planthetsimpel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 271 reviews.